Изработка на сайт и уеб дизайн

Защо имате нужда от сайт?

В днешния високо технологичен свят, уеб сайтът е задължителна инвестиция за Вашият бизнес. Той не просто Ви представя в онлайн пространството, а е и силен маркетинг инструмент за популяризиране на Вашите услуги.

Вашият сайт съдържа на едно място всичката важна информация за бизнеса Ви като описание на услуги, местоположение, контакти – той е Вашата онлайн визитна картичка и изгражда първото впечатление на клиентите. Сайтът работи денонощно за Вас и за разлика от физическия магазин – може да бъде достъпван от всяка точка на света с едно кликване.

Притежавайки индивидуален и професионалено изглеждащ сайт, повишавате значително шанса да се откроите от конкуренцията и да заинтригувате нови потенциални клиенти.

изработка на сайт и уеб дизайн

Защо да изберете нас?

Повечето компании и дигитални агенции използват готовите платформи за изработка на сайтове като Wordpress, Wix, Shopify и тн. Проблемът на тези платформи е, че са силно ограничаващи и се налага идеите Ви да се нагаждат спрямо възможностите на платформата, вместо да е обраното – сайтът да се разработи точно по Вашите желания и нужди. За изграждане на дизайн се използват готови теми, което води до еднообразието на повечето сайтове и липсата на идентичност. Друг проблем при тях е, че за създаване на всякакъв вид функционалности се налага закупуване на всевъзможни „плъгини“, което допълнително оскъпява и затруднява процесите по поддръжка и изработка на сайт.

За разлика от другите компании, ние НЕ използваме готовите платформи, а създаваме (програмираме) всичко от нулата специално за Вас. Това ни дава пълен контрол и възможност да отговорим на всички Ваши очаквания и нужди, дори да са по-нестандартни.

Ако сте от хората, които просто искат уеб страница, в която да нахвърлят обща информация за фирмата си, без да се интересуват от качеството и от лошото впечатление, което небрежността ще остави в клиентите им – не си купувайте сайт от нас! Съветваме Ви да се запознаете набързо с популярните платформи и да иградите сайта си сами.

Ако обаче приспадате към онези хора, които обичат бизнеса си, работят здраво за да се разрастват и държат на качествено уеб присъствие, отговарящо на стойността на услугите им – попаднали сте на правилното място.

Ние сме екип от опитни професионалисти в областта на програмирането и уеб дизайна. С голямо удоволствие ще се заемем цялостно с процесите по проектиране, изработка и поддръжка на професионален сайт за Вашият бизнес. Ще се съобразим изцяло с идентичността на бизнеса Ви и ще го представим по атрактивен и модернизиран начин пред аудиторията.

За нас е от изключително значение да останете доволни от сайта, който ще получите. Затова ще Ви предоставим безплатно гаранция, техническа поддръжка и хостинг за период от 3 месеца.

Не се колебайте да се свържете с нас за да обсъдим идеята Ви и да изготвим индивидуална оферта, отговаряща изцяло на Вашите нужди.

сервсофт

Всеки проект е различен, поради което точен срок за процеса по изработка на сайт се определя когато се изясни съдържанието. Например за по-малките уеб сайтове срокът би бил 1-2 седмици.

Да, наш основен приоритет при изработка на сайт и уеб дизайн е оптимизиране на съдържанието така, че да изглежда напълно естествено и завършено на всякакви размери екрани - от най-малките смартфони до големите телевизори.

Очакваме от Вас да ни разкажете подробно идеята си и да ни предоставите съдържанието и материалите, които ще използваме в сайта. Екипът на CERVSOFT ще се погрижи за всичко останало.

Да, няма никакъв проблем. Ще Ви помогнем с насочването на домейна след изработка на сайт.

Да, в повечето случаи ще можем да го използваме. Изпратете ни дизайна в запитването и ако има нещо невъзможно за изпълнение ще го обсъдим предварително за да намерим решение.

Други наши услуги

Изработка на софтуер

Уеб базираният софтуер представлява комплексно решение, автоматизиращо и дигитализиращо работните процеси във Вашия бизнес. Това е специфичен софтуер, изработен от нулата, специално съобразен с модела на бизнеса Ви и би могъл да покрие малка или голяма част от работните

Научете повече

Хостинг за сайт

Уеб хостингът е услугата, която прави Вашия уеб сайт / уеб базиран софтуер публичен и достъпен от потребителите Ви. Вие наемате компютър, който съхранява файловете на Вашия софтуер и работи денонощно, предоставяйки достъп на потребителите Ви до тях чрез интернет. За улеснение

Научете повече

Поддръжка на сайт

Поддръжката гарантира навременната реакция от страна на нашия екип за актуализиране съдържанието на Вашия уеб сайт / уеб базиран софтуер и за отстраняване на всякакви потенциално възникнали технически проблеми в тях. Така ще имате необходимата сигурност и увереност, че бизнеса Ви

Научете повече