Изработка на сайт по поръчка

Защо се нуждаете от сайт?

В днешния високо технологичен свят, всеки успешен бизнес залага на силно онлайн присъствие за да достига до нови клиенти. Ако все още не сте сред хората, инвестирали в сайт, то потенциалния растеж и успех на бизнеса Ви вероятно страда много сериозно.

Притежанието на сайт ще Ви предостави огромни възможности като:

  • Разширяване на аудиторията - сайтът позволява да достигате клиенти от различни географски местоположения, което разширява аудиторията Ви.
  • Информационен канал - можете да споделяте информация за вашите продукти, услуги, цени, работно време, контактна информация и много други.
  • Електронна търговия (e-Commerce) - можете да използвате сайта за продажба на стоки и услуги директно онлайн.
  • Маркетинг и реклама - можете да правите дигитална реклама директно към сайта за да популяризирате продуктите и услугите си чрез специални оферти и промоции.
  • Анализ и статистика - сайтът предоставя данни и статистики за посещаемостта, което Ви помога да опознаете аудиторията си и да повишавате ефективността на мартинговите си кампании.
  • Оптимизация за търсачки (SEO) - всеки правилно оптимизирания сайт ще бъде с подобрена видимост в търсачките като Google, което пасивно ще доведе до увеличение на трафика.
  • Автоматизация на процесите - чрез разработка и интерграция на специфични софтуерни решения могат да се автоматизират голяма част от работните процеси в бизнеса Ви, като например обработване на поръчки, управление на инвентар, резервации, проследяване на паричния поток, работни смени, заплати и много други.
изработка на сайт по поръчка уеб сайт разработка website
  • Оптимизация за търсачки (SEO) - правилно оптимизирания сайт ще бъде с подобрена видимост в търсачките като Google, което пасивно ще доведе до увеличение на трафика.
  • Автоматизация на процесите - чрез разработка и интерграция на специфични софтуерни решения могат да се автоматизират голяма част от работните процеси в бизнеса Ви, като например обработка на поръчки, управление на инвентар, резервации, проследяване на паричния поток, работни смени, заплати и много други.

Защо да изберете нас?

Ние сме малък екип от опитни професионалисти в областта на проектирането, програмирането и уеб дизайна. Изпитваме страст към работата си и подхождаме с огромен ентусиазъм към всеки нов проект. Вярваме, че всеки бизнес е уникален, затова внимателно ще изслушаме Вашите изисквания и предпочитания и съобразно тях ще проектираме и разработим привлекателен сайт, който да Ви открои от конкурентите. Ако станете наш клиент Ви гарантираме:

Сигурност

Ако не останете доволни от резултата Ви гарантираме, че ще възстановим на 100% направената инвестиция.

Оптимизация

Всеки сайт, който създаваме, е интуитивен и напълно адаптивен за всички видове устройства, за да осигурим удобство и достъпност за потребителите Ви.

Надеждност

Можете да разчитате на нас за дългосрочен надежден партньор за консултации и поддръжка на Вашия сайт.

Разгледайте част от портфолиото ни за да се вдъхновите от успешните проекти на доволни клиенти

SSG Abseiling

„SSG Abseiling“ Ltd. е компания, базирана в Англия, която предлага индустриален алпинизъм.

Бизнес сайт
изработване на сайт цени
изработване на сайт цена

ASTROISTORII

ASTROISTORII е място за знаци, стихии и планети, създадено с много любов към астрологията.

Блог Онлайн магазин
разработка на уеб сайт цена
разработка на сайт цени

Екосфера България

„Екосфера България“ ООД е вносител в България на водещи и доказани производители на метални и пластмасови съдове за събиране на отпадъци с дългогодишен опит.

Онлайн магазин
website development service price
site development services pricing

Bebezar.BG

Бебезар.БГ е платформа (сайт), предоставяща възможност на потребителите свободно да публукуват обяви за продажба на свои продукти и да се свързват с други хора, които са заинтересовани да ги закупят. Платформата е иновативна и разполага с куп други функции, като придобива все по-голяма популярност и постоянно се надгражда.

Платформа Функционален сайт
сайт по поръчка проектиране изработка
онлайн магазин бизнес сайт портфолио сайт уеб дизайн
Отзиви от клиенти

СЕРВСОФТ са изключителни професионалисти, които не само бяха гъвкави в осъществяването на всяко мое желание, но и винаги ме насочваха към по-добри и функционални решения. Всеки детайл е изпипан, имат много широк поглед, който им позволява да реагират със страхотни идеи и съвети, а по отношение на създаването на самия сайт - не мисля, че има нещо, което не могат да направят. Препоръчвам ги с две ръце, защото работата с тях е удоволствие - човек се чувства специален, а неговият проект се поема с огромна ангажираност и отговорност. Ако човек иска да е сигурен, че неговият сайт-мечта ще бъде създаден и изпипан, дори в най-смелите визии - това е правилната фирма!

Борислава Мицева

Управител, ASTROISTORII

Силно препоръчвам работата със софтуерна компания СЕРВСОФТ. Решихме, да инвестираме в развиване на иновативна платформа и за нас беше задължително тя да бъде интуитивна и лесна за потребителите. През годините сме ползвали различни компании за разработка на мобилен дизайн за различни проекти, но СЕРВСОФТ изпъкна с перфектен поглед над нещата. Те проектираха и създадоха сайта така, че до сега не сме получавали нито едно запитване от потребител как да извърши определено действие в платформата. Освен това, дори и при вече доста сериозния трафик, нямаме никакви проблеми със забавяния на сайта или с изникване на грешки. Продължаваме да работим заедно и да развиваме платформата и до ден днешен.

Лъчезар Стефанов

Съсобственик, Bebezar.BG

Имахме нужда от сайт за нашето читалище, но нямахме представа как искаме да изглежда. Екипът на СЕРВСОФТ проектира всичко за нас и останахме изключително доволни от бързия и лесен работен процес с тях. Сайтът изглежда страхотно и представя читалището ни по нов и модернизиран начин пред младата аудитория, като по този начин запалва искра в тях към българското изкуство.

Таня Георгиева

Председател, НЧ Нов Живот 1919

Скоро беше създаден моят първи уеб сайт и съм изключително доволен от резултата. От момента, в който споделих своята визия с екипа, те перфектно разбраха моите идеи и комуникираха ясно и ефективно през целия процес. Тяхната бърза реакция беше впечатляваща, като осигуриха завършването на проекта навреме. Препоръчвам техните услуги на всеки, който иска да изгради професионален и ефективен уебсайт.

Саймън Гоцев

Управител, SSG Abseiling

Ние от Frecipe изпипваме всеки детайл. Клиентите ни го изискват от нас, а ние го изискваме от себе си. Сайтът на Frecipe трябваше да бъде уникален! Затова, CERVSOFT бе правилният избор за нас. Те покриха всяко наше изискване и създадоха ексклузивен сайт за впечатляващо кратък срок!

Друми Маринчев

Управител, Frecipe

Свържете се с нас днес, за да направите първата стъпка към онлайн успеха на Вашия бизнес!

С изпращането на това запитване се съгласявам с Общите условия за ползване на сайта.

сервсофт

Ще проведем кратък телефонен разговор, в който ще ни разкажете идеите си и ще изясним грубо обема и структурата на сайта. След това ще Ви изготвим индивидуална оферта с крайна цена, срок за изработка и условия. Когато приемете офертата ни стартираме работа и ще Ви държим в течение как върви работния процес.

Да, всеки сайт се нуждае от домейн и хостинг, за да може да бъде достъпван от хората. Повече подробности може да прочетете тук.

Да, наш основен приоритет при изработка на сайт и уеб дизайн е оптимизиране на съдържанието така, че да изглежда напълно естествено и завършено на всякакви размери екрани - от най-малките смартфони до големите телевизори.

Да, ще Ви предложим подходящ план за поддръжка, съобразен с Вашите нужди. Повече подробности може да прочетете тук.

Да, в повечето случаи ще можем да го използваме. Изпратете ни дизайна в запитването и ако има нещо невъзможно за изпълнение ще го обсъдим предварително за да намерим решение.