Изработка на софтуер по поръчка

Какво е поръчков софтуер?

Персонализираният поръчков софтуер представлява комплексно решение, което подобрява ефективността на Вашия бизнес и улеснява работните процеси. Всеки софтуер по поръчка се разработва от нулата, като се адаптира напълно по модела на бизнеса Ви.

Един персонализиран софтуер би могъл да покрие малка или голяма част от работните процеси в даден бизнес. Примери: продажби, складови наличности, работни смени и заплати на служители, счетоводство, паричния поток в бизнеса, вътрешна и външна комуникация, най-различни финансови анализи и справки и почти всичко останало, от което се нуждаете.

Всеки софтуер по поръчка може да има различни нива на достъп спрямо вида на потребителя. Също така може да изпълнява задачи в предварително зададени часове и дати, да използва имейл сървъри, да комуникира с други софтуери и тн.

Част от предимствата на уеб базираните софтуери

  • Достъпват се от потребителите чрез уеб браузър от всякакви устройства - компютри, смартфони, таблети и тн.

  • Не е необходима инсталация на всяко устройство, което ще използва софтуера – инсталира се еднократно на общ уеб сървър.

  • Актуализациите също се извършват само на уеб сървъра и веднага се отразяват при всеки потребител.

  • Базата данни на даден уеб базиран софтуер се съхранява на централизирано място, което води до по-голяма сигурност и гарантира, че потребителите винаги ще достъпват актуална информация.

изработка на софтуер по поръчка

Защо да изберете нас?

Ние сме екип от опитни професионалисти в областта на проектирането и програмирането и подхождаме с голям ентусиазъм и внимание към всеки нов проект.

Използваме сериозни технологии за изработка на софтуер като ASP.Net Core, C#, JavaScript, MySql, MS Sql Server и други, които гарантират сигурност и бързодействие. Създаваме всеки софтуер от нулата и имаме пълен контрол и възможност да отговорим на всички Ваши очаквания, дори да са „нестандартни“.

Ако изберете нас, гарантираме че ще получите:

Качествен софтуер

изграден на сериозни технологии

Валидация и подсигуряване

на всички въведени данни

Висока степен на защита

от хакерски атаки и пробиви

Хостинг и поддръжка

безплатно за 3 месеца

Гарантиран срок

за изпълнение на проекта

Съотношение цена - качество

без никакви компромиси

Други наши услуги

Изработка на уеб сайт

Уебсайтът съдържа на едно място всичката важна информация за бизнеса Ви като описание на услуги, местоположение, контакти – той е Вашата онлайн визитна картичка и изгражда първото впечатление на клиентите. Сайтът работи денонощно за Вас и за разлика от физическия магазин – може да бъде

Научете повече

Хостинг за софтуер

Уеб хостингът е услугата, която прави Вашия уеб сайт / уеб базиран софтуер публичен и достъпен от потребителите Ви. Вие наемате компютър, който съхранява файловете на Вашия софтуер и работи денонощно, предоставяйки достъп на потребителите Ви до тях чрез интернет. За улеснение

Научете повече

Поддръжка на софтуер

Поддръжката гарантира навременната реакция от страна на нашия екип за актуализиране съдържанието на Вашия уеб сайт / уеб базиран софтуер и за отстраняване на всякакви потенциално възникнали технически проблеми в тях. Така ще имате необходимата сигурност и увереност, че бизнеса Ви

Научете повече