Част от нашите проекти

Платформа за свободна търговия на бебешки и детски стоки - Bebezar.BG

Bebezar.BG е онлайн платформа (сайт), предоставяща възможност на потребителите свободно да публукуват обяви за продажба на свои продукти и да се свързват с други хора, които са заинтересовани да ги закупят. Платформата е иновативна и разполага с вграден чат между потребителите, както и куп други функции.

Онлайн магазин за „Екосфера България“

Екосфера България е вносител в България на водещи и доказани производители на метални и пластмасови съдове за събиране на отпадъци с дългогодишен опит.

Ресторантьорска система за поръчки и управление за „Frecipe“

Frecipe е нова компания на българския пазар, с основна дейност - доставка на храна. За тях разработихме сайт, през който клиентите ще могат да избират и поръчват храна, както и уеб базиран софтуер, през който собствениците ще могат да управляват съжържанието на сайта и всички работни процеси като поръчки, доставки, смени на служители, наличности на продукти и много други.

Портфолио сайт за народно читалище „Нов Живот - 1919“

Народно читалище „Нов Живот - 1919“ е огнището, което пази жаравата на културните традиции в село Петърч, община Костинброд.

Таня Георгиева, председател на читалището:

„Много сме щастливи, че получихме сайт, представящ по иновативен и стилен начин дейностите и събитията на нашето читалище!“

Сайт за нашата компания и дигитален портал за обслужване на клиенти

Сайта, в който се намирате в момента е проектиран с много внимание от нашият екип. Също така разработихме уеб базиран софтуер, чрез който дигитализираме и управляваме комуникацията с нашите клиенти, улеснявайки процесите по поддръжка на техните сайтове и софтуери.

Искате да разгледате и портфолиото ни с изработени софтуери?