Хостинг и домейн за сайт или поръчков софтуер

Какво е уеб хостинг?

Уеб хостингът е услугата, която прави Вашия уеб сайт / уеб базиран софтуер публичен и достъпен от потребителите Ви. Практически наемате компютър, съхраняващ файловете на Вашия софтуер, който работи денонощно, предоставяйки достъп на потребителите Ви до него чрез интернет.

На теория можете и сами да „хоствате“ Вашия софтуер, но за целта трябва да разполагате с мощен компютър, стабилна интернет връзка, реален IP адрес и ще трябва да се справяте с редица потенциални проблеми като прекъсвания на тока и интернет връзката, прегрявания на компютъра, хакерски пробиви и други.

Какво е домейн?

Домейнът е уникалното име (линк) на Вашия уеб сайт / уеб базиран софтуер, което потребителите изписват в браузъра си за да го достъпят, например: www.cervsoft.com. Домейнът представлява "маска" на IP адреса на уеб сървъра, съхраняващ файловете на Вашия софтуер и е отделна услуга от уеб хостинга.

уеб хостинг за Вашия уебсайт уеб базиран софтуер

Хостинг пакети за уеб сайт

Mini

Pro

Неограничен трафик
Висок Uptime
SSL сертификат
SSD инфраструктура
Ежеседмичен backup на базата данни
Имейл сървър
Годишна цена

140 лв

Поръчай

200 лв

Поръчай

Хостинг за поръчков софтуер

Тъй като уеб базираните апликации са комплексни и строго индивидуални, условията и цените за хостинг се определят по договаряне спрямо необходимия сървърен ресурс. Свържете се с нас за повече информация.

Домейн за сайт или поръчков софтуер

Домейните се закупуват за период от 1 година като цените им варират между 30-80 лв. на година според вида им.

Ако вече имате закупен домейн ще Ви съдействаме безвъзмездно с правилното му насочване към сайта / софтуера. Свържете се с нас за повече информация.